Vår personal

magnus

Magnus Ölander
Leg. tandläkare
Klinikchef/ägare
Magnus utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2008. Som tandläkare intresserar han sig särskilt för behandling av tandvårdsrädsla/fobi och behandling under narkos/intravenös sedering. Magnus leder arbetet på kliniken och har genomgått flera vidareutbildningar inom bland annat behandling av tandlossningssjukdom & implantatkirurgi. På fritiden umgås han gärna med sin familj, försöker lära sig att prata persiska och gillar att resa

morgan

Morgan Swärd
leg. tandläkare
stf klinikchef/ägare
Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2006. Sedan sin examen har Morgan varit verksam som tandläkare vid Tandvårdsgruppen i Kungälv där han har varit personalchef och delägare. Implantatkirurgi, bettrehabilitering och tandreglering med Inman Aligner och Clear Correct (länk https://clearcorrect.com/ http://www.inmanaligner.com/se/ ) är exempel på områden där Morgan fördjupat sig. Morgan arbetar deltid på Drottningkliniken.

angelina

Angelina Gicarevska
Huvudsköterska och klinikkoordinator
Angelina utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 1992. Hon har sedan dess arbetat i både privat regi i Borås samt en längre tid i Folktandvården som huvudsköterska och klinikkoordinator. När hon inte umgås med sina två barn gillar att hon att resa, och pratar förutom svenska och engelska också kroatiska.

 

bild-kommer-snart

Louise Bürgergeister
tand & resurssköterska endodonti
Louise utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 2011. Hon har sedan dess arbetat i både privat regi samt i Folktandvården. Som resurssköterska inom endodonti har hon hand om den endodontiska specialistandvården på kliniken. På fritiden gillar Louise att resa och pratar flera språk såsom: svenska, engelska, tyska & polska.

bild-kommer-snart

Shala Nilsson
receptionist/kundmottagning
Fn. föräldraledig
Huvudansvarig för reception/tidbokning och den man först möter på kliniken eller i telefon. Shahla pratar förutom svenska också persiska.

sanna

Sanna Laukkanen
Leg. tandhygienist
Sanna utbildade sig till tandhygienist vid instutitionen för odontologi vid Göteborgs Universitet och är verksam både som tandhygienist, tandsköterska och receptionist. Assisterar även vid kirurgi, allmäntandvård och ansvarar för tandblekning. Ett mjukt omhändertagande med stort fokus på mycket väl utförd vård är kännetecknade egenskaper för Sanna.

helen

Helen Lee
Leg. tandhygienist
Helen Lee utbildade sig till tandhygienist vid institutionen för odontologi vid Göteborgs Universitet och tog examen 2013. Hon har sedan dess varit verksam på privatklinik i Borås samt i Göteborg. På fritiden när hon ett stort matlagningsintresse och pratar förutom svenska och engelska också kantonesiska.

Klinikens specialister

mona

Mona Ölander
Leg tandläkare, specialist Endodonti
Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2007. Mona är verksam vid Specialisttandvården Mölndals Sjukhus (SU) där hon arbetar som specialisttandläkare i Endondoti och är ämnesrådsföreträdare. Mona utgör en specialistresurs vid komplicerade patientfall och ansvarar för fort/vidareutbildningen inom endodonti på kliniken.

jan

Jan Hirsch
Specialist i käkkirurgi. Verksam som käkkirurg i Tumba och Upplands-Väsby. Utnämndes 1994 till professor i oral & maxillofacial kirurgi vid Odontologiska fakulteten Göteborgs Universitet och blev 1999 professor i oral & maxillofacial kirurgi vid Medicinska fakulteten, Uppsala Universitet. Arbetar inom följande områden:

  • Behandling av medfödda eller förvärvade defekter ansikte och käke.
  • Rekonstruktiv käkkirurgi vid tumörer och trauma.
  • Missbildningskirurgi och implantatkirurgi.

Har också publicerat ca 100 vetenskapliga artiklar inom dessa områden.

bild-kommer-snart

Carl-Henrik Ölander
leg läkare
specialist i anestesiologi
Carl-Henrik utbildade sig till specialist i narkosmedicin vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala där han även till vardags är verksam. På fritiden umgås Carl-Henrik med sina barn och fru. Blir det tid över jagar eller reser han gärna.

bild-kommer-snart

Lars ”Lasse” Larsson
leg läkare
specialist i anestesiologi
Lars har varit specialist i narkosmedicin i över 30 års tid. Lars arbetar för närvarande i Kiruna och på Öland. På fritiden gillar Lars att resa och att spela golf