Vår personal

Magnus Ölander
Leg. tandläkare
Klinikchef/ägare
Magnus utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2008. Som tandläkare intresserar han sig särskilt för behandling av tandvårdsrädsla/fobi och behandling under narkos/intravenös sedering. Magnus leder arbetet på kliniken och har genomgått flera vidareutbildningar inom bland annat behandling av tandlossningssjukdom & implantatkirurgi. På fritiden umgås han gärna med sin familj, försöker lära sig att prata persiska och gillar att resa

Morgan Swärd
Leg. tandläkare
stf klinikchef/ägare
Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2006. Sedan sin examen har Morgan varit verksam som tandläkare vid Tandvårdsgruppen i Kungälv där han har varit personalchef och delägare. Implantatkirurgi, bettrehabilitering och tandreglering med Inman Aligner och Clear Correct (länk https://clearcorrect.com/ http://www.inmanaligner.com/se/ ) är exempel på områden där Morgan fördjupat sig. Morgan arbetar deltid på Drottningkliniken.

Aidin Esmail-Zadeh
Leg. Tandläkare

Angelina Gicarevska
Huvudsköterska och klinikkoordinator
Angelina utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 1992. Hon har sedan dess arbetat i både privat regi i Borås samt en längre tid i Folktandvården som huvudsköterska och klinikkoordinator. När hon inte umgås med sina två barn gillar att hon att resa, och pratar förutom svenska, engelska och kroatiska.

Louise Bürgemeister
Tand & resurssköterska endodonti
Louise utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 2011. Hon har sedan dess arbetat i både privat regi samt i Folktandvården. Som resurssköterska inom endodonti har hon hand om den endodontiska specialistandvården på kliniken. På fritiden gillar Louise att resa. Pratar svenska, engelska, tyska & polska.

Céline Soulard
Tandsköterska
Céline utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 2017. Innan hon började här var hon verksam i folktandvården där hon var engagerad i barntandvård. Céline är mån om att få alla patienter att känna sig trygga. Céline pratar förutom svenska, engelska och franska. Intressen är dans och musik.

Klinikens specialister

Mona Ölander
Leg tandläkare, specialist Endodonti
Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2007. Mona är verksam vid Specialisttandvården Mölndals Sjukhus (SU) där hon arbetar som specialisttandläkare i Endondoti och är ämnesrådsföreträdare. Mona utgör en specialistresurs vid komplicerade patientfall och ansvarar för fort/vidareutbildningen inom endodonti på kliniken.

bild-kommer-snart

Carl-Henrik Ölander
Leg läkare
specialist i anestesiologi
Carl-Henrik utbildade sig till specialist i narkosmedicin vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala där han även till vardags är verksam. På fritiden umgås Carl-Henrik med sina barn och fru. Blir det tid över jagar eller reser han gärna.