Tandvårdspersonal på Drottningkliniken

Vi är både glada och väldigt stolta över att ha kunnat samla ihop ett så härligt gäng av arbetskamrater. Alla medarbetare på Drottningkliniken har hög kompetens med lång erfarenhet inom tandvården. Alla är vi måna om våra patienter och bemöter alla patienter med samma engagemang. Vi älskar vårt yrke och erbjuder all typ av tandvård med få undantag. 

 

Våra legitimerade tandläkare

Magnus Ölander Leg tandläkare

Magnus Ölander

Leg. tandläkare och Klinikchef/ägare
Magnus utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2008. Som tandläkare intresserar han sig särskilt för behandling av tandvårdsrädsla/fobi och behandling under narkos/intravenös sedering. Magnus leder arbetet på kliniken och har genomgått flera vidareutbildningar inom bland annat behandling av tandlossningssjukdom & implantatkirurgi. På fritiden umgås han gärna med sin familj, försöker lära sig att prata persiska och gillar att resa

Aidin Esmail-Zadeh leg tandläkare

Aidin Esmail-Zadeh

Leg. tandläkare

Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2006. Sedan sin examen har han varvat arbete i sverige och Norge. Implantatkirurgi, bettrehabilitering och tandreglering med Clear Correct är exempel på områden som intresserar Aidin. När han inte jobbar så är träning en passion och att umgås med familj och vänner. Aidin talar svenska och engelska.

Morgan Swärd leg tandläkare

Morgan Swärd

Leg. tandläkare stf klinikchef/ägare
Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2006. Sedan sin examen har Morgan varit verksam som tandläkare vid Tandvårdsgruppen i Kungälv där han har varit personalchef och delägare. Implantatkirurgi, bettrehabilitering och tandreglering med Inman Aligner och Clear Correct är exempel på områden där Morgan fördjupat sig. Morgan arbetar deltid på Drottningkliniken.

Våra legitimerade tandhygienister

Åsa Friberg Leg Tandhygienist

Åsa Friberg

Leg. Tandhygienist
Utbildade sig Hälsohögskolan i Jönköping och tog sin tandhygienistexamen 1997. Åsa har en bred erfarenhet inom yrket och har arbetat inom både Folktandvården och privat regi. Vanligtvis arbetar Åsa i Kvänum men en dag i veckan har vi äran att få ha henne hos oss på Drottningkliniken. Vår tandhygienist Åsa ser till att gamla likväl som nya tänder håller sig friska. Förutom svenska talar Åsa även engelska.

Utbildade sig Hälsohögskolan i Jönköping och tog sin tandhygienistexamen 1997. Åsa har en bred erfarenhet inom yrket och har arbetat inom både Folktandvården och privat regi. Vanligtvis arbetar Åsa i Kvänum men en dag i veckan har vi äran att få ha henne hos oss på Drottningkliniken. Vår tandhygienist Åsa ser till att gamla likväl som nya tänder håller sig friska. Förutom svenska talar Åsa även engelska.

Våra tandsköterskor

Angelina Gicarevska tandsköterska

Angelina Gicarevska

Huvudsköterska och klinikkoordinator
Angelina utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 1992. Hon har sedan dess arbetat i både privat regi i Borås samt en längre tid i Folktandvården som huvudsköterska och klinikkoordinator. När hon inte umgås med sina två barn gillar att hon att resa, och pratar förutom svenska, engelska och kroatiska.

Céline Soulard

Tandsköterska
Céline utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 2017. Innan hon började här var hon verksam i folktandvården där hon var engagerad i barntandvård. Céline är mån om att få alla patienter att känna sig trygga. Céline pratar förutom svenska, engelska och franska. Intressen är dans och musik.

Klinikens specialister

Mona ölander Leg tandläkare, specialist Endodonti

Mona Ölander

Leg tandläkare, specialist Endodonti
Utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2007. Mona är verksam vid Specialisttandvården Mölndals Sjukhus (SU) där hon arbetar som specialisttandläkare i Endondoti och är ämnesrådsföreträdare. Mona utgör en specialistresurs vid komplicerade patientfall och ansvarar för fort/vidareutbildningen inom endodonti på kliniken.

Carl-Henrik Ölander Leg läkare specialist i anestesiologi

Carl-Henrik Ölander

Leg läkare specialist i anestesiologi
Carl-Henrik utbildade sig till specialist i narkosmedicin vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala där han även till vardags är verksam. På fritiden umgås Carl-Henrik med sina barn och fru. Blir det tid över jagar eller reser han gärna.

Reza Mokthari leg tandläkare

Reza Mokthari

Käkkirurgi
Reza utbildade sig till tandläkare i Göteborg och specialiserade sig inom oral & maxifaciollär kirurgi vid NÄL/NU sjukvården i Trollhättan. Förutom det kliniska arbetet så är Reza också doktorand vid Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet. Reza utgör resurs på vår klinik för avancerade käkkirugiska behandlingsbehov.
.