implantatbehandling i centrala göteborg

Välkommen till Drottningkliniken i Göteborg Centrum

Drottningkliniken har tagit emot patienter i 40 år och har lång erfarenhet av tandvård. Vi är en privat tandklinik och tillhör ingen tandvårdskedja utan står för oss själva. Kliniken är ansluten till Försäkringskassan är anslutna till Försäkringskassan och kan därmed tillhandahålla tandvårdsersättning som allmänt tandvårdsbidrag, högkostnadsskydd och särskilt bidrag.

Vi försöker alltid få alla att känna sig som hemma, välkomna och väl omhändertagna. De allra flesta av våra patienter kommer hit till Drottningkliniken för vanliga periodiska undersökningar och tandrengöring. En stor andel av våra patienter besöker oss för några av våra specialområden, exempelvis implantat och narkostandvård.

Tandklinikens historia

Kliniken grundades 1982 av Åke Silfversparre och hans fru Ewa då dom flyttade in på Drottninggatan 46 3trp. Åke arbetade tidigt med såväl allmäntandvård som implantatprotetiska ersättningar i samarbete med olika specialister. 2014 utökades klinikens verksamhet då Magnus Ölander med personal flyttade in på Drottningklinken. Då Åke & Ewa beslutade sig för att gå i pension överläts kliniken till tandläkarna Magnus Ölander och Morgan Swärd hösten 2017. Idag drivs verksamheten på fyra behandlingsrum och omfattar narkostandvård, specialist samt allmäntandvård. Titta gärna in under fliken personal för att bekanta dig med oss som arbetar på kliniken!

Hitta till oss

Välkommen till vår moderna och familjära tandklinik på Drottninggatan 46 i Göteborg. Kliniken ligger centralt i Göteborg inom vallgraven i närheten av NK varuhuset och Göteborgs centralstation.

Närmaste hållplats för kommunaltrafik är Hållplats Centralstationen, Göteborg. Här passerar de flesta linjerna, läs mer på Västtrafiks hemsida för att planera din resa till oss.

För dig som planerar att besöka oss med bil, rekommenderar vi att leta efter parkering i NK:s parkeringshus.

Behöver du en tid?

På Drottningkliniken i Göteborg erbjuds ett komplett tandvårdsutbud. Boka snabbt och enkelt genom vårt webbaserade bokningssystem.

Vi välkomnar nya och befintliga patienter. Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss eller mejla.

BOKA TID
Vi som jobbar på Drottningkliniken