Tandblekning Göteborg, få vitare tänder utan skador

Tandblekning är för dig som vill få vitare tänder. På Drottningkliniken i Göteborg kan du enkelt bleka dina tänder och få ett leende som du älskar.

RING OSS

Ring oss för att boka tid på tel 031-158855 eller 031-1500051

TRE ENKLA STEG

Så fungerar det

STEG 1

Avtryck av under- och överkäke

Inledningsvis genomgår samtliga patienter en undersökning för att säkerställa att förutsättningarna för tandblekning är korrekta. Sedan skapar vi en 3D-modell av dina tänder baserat på ett avtryck.

tandblekning hemma med blekskena

STEG 2

Vårt team skapar dina blekskenor

Baserat på den digitala 3D-modell av dina tänder framställer vårt tandvårdsteam dina blekskenor. Skenorna kommer att passa dina tänder perfekt och därmed ge önskat resultat.

STEG 3

Visa världen ditt nya vita leende

När du har fått dina blekskenor och vi har säkerställt att de passar dig som de ska, så påbörjar du hemmablekningen. Inom kort kommer du att få vitare tänder och ett leende som du kan vara riktigt stolt över.

Sommarkampanj på tandblekning

 Erbjudandet gäller till vecka 27. Boka en tid idag och få rabatt.

Blekskenor för hemmablekning

Erbjudande 1995 kr (värde 2995 kr)

Avtryck över- och underkäke för framställning blekskenor för hemmablekning, samt blekmedel Whiteness Perfect 16%.

Lägg till puts och polering

Erbjudande 1995 kr + 575 kr

Lägg till puts och polering med Airflow inför din tandblekning för ett bättre resultat.

RING OSS

Ring oss för att boka tid på tel 031-158855 eller 031-1500051.

Patienten i fokus

 Göteborgs tryggaste och vänligaste tandvård. Det är vad alla vi på Drottningkliniken jobbar efter. Vi vill helt enkelt göra det lite lättare och trevligare för dig att gå till tandläkaren.  Genom ett starkt engagemang visar vi vägen mot framtidens tandvård – alltid med patienten i fokus.

”Väldigt lugn och trevlig tandläkare. Förklarar på ett lugnt sätt hur hela behandlingen kommer gå till. Är så nöjd att jag hittade Drottningkliniken.”

Patientomdömen

”Magnus med kollegor är helt fantastiska. Har gått där i flera år och gjort flera större behandlingar och jag kommer aldrig att byta.”

Patientomdömen

”Härlig personal, varma mottaganden och gott snack! Som att få behandling av goda vänner, men ändå väldigt professionellt. Topp!”

Patientomdömen

Vanliga frågor om tandblekning

Vilka tänder kan blekas?

Alla tänder kan inte blekas. Friska naturliga tänder där det inte trängt in färgämnen kan inte blekas. Om missfärgningen beror på att färgämnen från mat, dryck eller rökning trängt in i tanden finns det goda möjligheter att bleka tanden. Detsamma gäller även rotfyllda tänder som missfärgats inifrån. En förutsättning för att genomföra en blekningsbehandling är friska förhållanden i munnen. Därför undersöker vi alltid att det inte föreligger karies, tandlossning eller inflammationer innan blekning påbörjas.

Vilken blekningsmetod använder vi?

Vi använder den metod som rekommenderas av Socialstyrelsen. Vi tar avtryck på dina tänder och skapar individuellt anpassade blekskenor. Dessa använder du helst nattetid i kombination med blekmedel som innehåller väteperoxid i olika koncentrationer. När blekmedlet kommer i kontakt med tanden frigörs väte, som bryter ner de stora färgade molekylerna i tanden till mindre molekyler och tanden blir ljusare. Effekten av blekning beror på om blekmedlet tränger in i tillräcklig mängd till missfärgningen. Det är därför svårt förutse exakt resultat, men oftast fungerar det mycket bra. Blekning hemma pågår max tio nätter.

Behöver du en tid?

På Drottningkliniken i Göteborg erbjuds ett komplett tandvårdsutbud. Boka tid för tandblekning genom att ringa till oss på Drottningkliniken, tel 031-158855 eller 031-1500051.

Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss eller mejla.

RING OSS
Vi som jobbar på Drottningkliniken