Vår filosofi

Tänder och en god munhälsa är viktiga delar för att kunna fungera och ha en god livskvalitet. Goda munhälsovanor skapas tidigt i livet varför vi ser det som särskilt viktigt att jobba förebyggande. Detta gör vi enligt devisen: Den bästa tanden är den som aldrig är lagad!

Då tidigare generationer inte alltid haft tillgång till tandvård eller haft andra förutsättningar krävs det ibland behandling av såväl karies, tandlossning eller efter till exempel olycksfall.

Modern teamtandvård

På Drottningkliniken arbetar vi enligt principen för modern teamtandvård. Detta innebär ett nära samarbete mellan behandlingsteamets olika medlemmar och möjliggör ett brett behandlingsspektrum där vi kan tillgodose alltifrån enklare till mycket avancerade behov. På kliniken utförs alltifrån enklare lagningar till avancerad implantat, visdomstands- och tandlossningskirurgi.

För de patienter som lider av svår tandvårdsrädsla erbjuder vi även narkostandvård. För oss är du som patient vår första prioritet och viktigaste tillgång.

Våra Värdeord i verksamheten

Respekt, empati, lyhördhet och professionalism. Självklart är vi anslutna till gällande kollektivavtal.

På kliniken erbjuds du en lugn och trygg miljö med varsamt omhändertagande av ett professionellt behandlingsteam där patientens välbefinnande alltid är i centrum.

Med vänliga hälsningar

Personalen på Drottningkliniken